Menu
05 aprilie 2017


O zi în Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale

Aflată în plină desfăşurare, cea de-a VII-a ediţie a proiectului „O zi în şcoala militară”, organizat de Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, reprezintă o ocazie unică pentru elevii de liceu de a participa alături de colegii lor, elevii militari, la toate activităţile din programul orar cuprins în intervalul 08.00-16.00. Astfel tinerii liceeni, elevi ai instituţiilor de învăţământ cu care şcoala militară are semnat protocol de colaborare, în urma unei planificări stabilite de comun acord, se prezintă la sediul instituţiei la ora 08.00, de unde sunt preluaţi şi încadraţi în program. Pe timpul zilei se familiarizează cu modul de desfăşurare al cursurilor, participă la raportul companiei, servesc masa de prânz, luând astfel contact cu atmosfera din instituţia militară de învăţământ.
Anul acesta, perioada de desfăşurare a proiectului a debutat în prima zi de primăvară şi se va finaliza la sfârşitul lunii mai, pe 26 mai 2017.
În săptămâna 3-7 aprilie 2017 sunt aşteptaţi 13 elevi de la Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa.