Menu
Statul Major al Forţelor Navale Române
6 mai 2016
Persoană de contact: Lt.col Corneliu PAVEL
Telefon: 0744.359.518
Comunicat nr. 28
9 MAI - O ZI CU TRIPLĂ SEMNIFICAŢIE

     Cu prilejul sărbătoririi "Zilei Independenţei de Stat a României", "Zilei Europei" şi a "Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial", militarii din Forţele Navale Române vor participa luni, 9 mai, la activităţi evocatoare în Bucureşti şi în garnizoanele de marină Constanţa, Brăila şi Tulcea.
     La Bucureşti, şeful Statului Major al Foţelor Navale, contraamiralul Dr. Alexandru MÎRŞU, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial, începând cu ora 09.00.
     La Constanţa, comandantul garnizoanei, contramiralul de flotilă Daniel Căpăţînă, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Independenţei de Stat a României, din Parcul de la Casa de Cultură, începând cu ora 10.00.
     La Brăila, comandantul garnizoanei, colonelul Gheorghe SOARE, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Cimitirul Eroilor "Sfinţii Constantin şi Elena", începând cu ora 16.30.
     La Tulcea, comandantul garnizoanei, comandorul Tudorel IVANA, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Independenţei, începând cu ora 09.00.