Menu
Statul Major al Forțelor Navale
18 februarie 2016
Persoană de contact : Lt.col. Corneliu Pavel
Telefon: 0744.359.518
Comunicat nr. 10
EVENIMENTE INEDITE LA MIERCUREA CIUC

     Statul Major al Forțelor Navale, în colaborare cu Prefectura Județului Harghita și cu Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, organizează, în premieră, marți, 23 februarie, două evenimente culturale, care vor avea loc la Casa de Cultură din Miercurea Ciuc, Piața Libertății nr. 16.
     La ora 17.00, marinarii militari îi invită pe elevii din municipiul harghitean la spectacolul Aventurile lui Chilli Ramirez, prezentat de actorii Teatrului pentru copii Arlechino din Brașov. Autorul piesei și al muzicii este Ioan Gyuri Pascu, regia spectacolului este semnată de către Attila Vizauer, iar scenografia de Mihai Pastramagiu. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Intrarea este liberă, începând cu ora 16.40.
     La ora 19.30, pe scena Casei de Cultură, Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol muzical de excepție pentru publicul din Miercurea Ciuc. Sub bagheta dirijorului col. Dr. Cornel Ignat, instrumentiștii vor prezenta piese muzicale din repertoriul marinăresc și din repertoriul de muzică de promenadă. Intrarea este liberă, începând cu ora 19.10.
     Realizarea celor două evenimente culturale inedite este susținută de către S.C. Perla Harghitei S.A, S.C. Bancpost S.A. și Liga Ofițerilor din Marina Militară, iar acțiunea face parte dintr-o serie de activități organizate în perioada 23-25 februarie, de Forțele Navale Române și Brigada 61 Vânători de Munte, în Județul Harghita, dedicate cinstirii memoriei eroilor căzuți la datorie în Primul Război Mondial.