Menu
Statul Major al Forțelor Navale Române
Centrul 39 Scafandri
21 ianuarie 2016
Persoană de contact: Cpt.cdor. Nicușor Chiripuci
Telefon: 0241-586600/ int. 159, 180
E-Mail: contact@navy.ro
Comunicat nr. 04
SELECȚIE PENTRU ADMITERE LA CURSUL DE INIȚIERE SCAFANDRU

      Centrul de Scafandri din Constanța organizează, în perioada 25 -29 ianuarie, selecția pentru admiterea la cursul de inițiere scafandru, planificat a se desfășura în perioada 29 februarie – 22 aprilie, la Constanța.
      Selecția cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală și teste de hiperbarism (barofuncție și toleranță la oxigen). La curs se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, sunt absolvenți de liceu și își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.
      La finalul cursului, absolvenții vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educației Naționale și Cercetării științifice și cel al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în țările Uniunii Europene.
      Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituției www.centruldescafandri.ro, în secțiunea Cursuri de scafandri – Formare profesională. Cererile de înscriere se pot trimite prin email la adresa centruldescafandri@navy.ro.