Menu
Statul Major al Forțelor Navale
10 noiembrie 2015
Persoană de contact: PCC Nicoleta COCOŞ
Telefon: 0726.594.772
Comunicat nr. 88
COMEMORAREA EROILOR MARINARI DE ZIUA VETERANILOR

Militarii din Forţele Navale, în semn de recunoştinţă, organizează miercuri, 11 noiembrie, cu prilejul "Zilei Veteranilor", comemorarea marinarilor militari căzuţi la datorie în teatrele de operaţii, prin servicii religioase şi ceremonii militare la mormintele acestora.
În comuna Corbu, judeţul Constanţa, evenimentul se va desfăşura la Monumentul Eroilor şi la mormântul slt. p.m. Postelnicu Adrian, din cimitirul Corbu, începând cu ora 12.00. Vor participa familiile celor decedaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale, cadre militare, elevi ai Şcolii Generale "Gheorghe Lazăr" Corbu, elevi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale "Am. Ion Murgescu".
De asemenea, la ceremoniile militare şi religioase organizate în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, începând cu ora 12.00, alături de familia slt. p.m. Vasile Claudiu Popa, căzut la datorie în TO Afganistan, vor participa şi militari din Forţele Navale Române.
În Bucureşti, reprezentanţii Statului Major al Forţelor Navale vor participa la ceremonia militară care se va desfăşura începând cu ora 10.30, la Monumentul Eroilor căzuţi în Teatrele de Operaţii şi pe teritoriul României, din Parcul Tineretului.
Cu ocazia "Zilei Veteranilor", Statul Major al Forţelor Navale organizează miercuri, 11 noiembrie, de la ora 14.00, un spectacol dedicat "Zilei Veteranilor" la Centrul de Conferinţe al Forţelor Navale aflat în incinta Bazei Logistice Navale, din Constanţa.